خیابان سمیه قدمتش به پنجاهسال نمیرسد. برخی ساکنانش از همان ابتدای قطعهبندی زمینها و مسکونیشدنش تاکنون در این خیابان سکونت دارند و یکدیگر را خوب میشناسند.
باوجود بازارمحله، مدارس متعدد دورههای ابتدایی و متوسطه و پژوهشسرای ابوعلیسینا، این خیابان همیشه پر از رفتوآمد و شور زندگی است، هرچند این تردد ترافیک را نیز به همراه دارد.
قدیمیهای محله میگویند نام این خیابان در ابتدا سمیه بوده و سال۸۰ به «زمانه» تغییر کرده است؛ گواه این ادعا مغازههایی است که در بازارمحله، زمانه نام دارند. اما در سال ۸۵ نام قبلی یعنی سمیه به این معبر برگشت.
مسجد و کانون فرهنگی عمار یاسر از مراکز فعال فرهنگی منطقه ۲ هستند. برگزاری کلاسهای مختلف ویژه کودکان و نوجوانان و اجرای برنامههای فرهنگی و مذهبی، بخشی از فعالیتهای کانون است.
پژوهشسرا و آزمایشگاه ابوعلیسینا در فضایی به مساحت چهارصدمترمربع دارای آزمایشگاه فیزیک، شیمی، زیست و... زیرنظر آموزشوپرورش فعال است.
حسن شبانی متولد۵۱ و لحافدوز است و در بازار محله مغازه دارد. او میگوید سال۷۵ مغازهها یکییکی در این محله ساخته و واگذار شد.
بوستان سمیه در این خیابان با دارابودن لوازم بدنسازی و بازی به مراکز آموزشی نزدیک است و زمان تعطیلی مدارس پر از سروصدای دانشآموزان میشود.